Ontdek onze Huisgemaakte Tapasplanken

Bij ons draait het om unieke smaken en onvergetelijke momenten. Onze huisgemaakte tapasplanken zijn het uithangbord van onze passie voor kwaliteit en ambacht. Elke plank is een kunstwerk op zich, samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van onze vaste leveranciers. Gevuld met
lekker eten, niet met decoratie en opvulling.

Elke week gaan we in overleg met onze vaste leveranciers om de beste producten van het seizoen te selecteren. We streven naar versheid en authenticiteit, en werken uitsluitend met ambachtelijke
producten die zo dicht mogelijk van het bron komen.

Onze tapasplanken zijn beschikbaar in verschillende opties, waaronder vis, vlees, kaas of een verrassende combinatie van deze drie. Omdat we streven naar diversiteit en maatwerk, passen we de samenstelling van de planken graag aan naar jouw specifieke voorkeuren.

Aangezien elke plank uniek is en afgestemd wordt tussen de wensen van onze klanten en de verse seizoensproducten, hanteren we geen vaste prijzen. Om u een idee te geven, de prijzen van onze planken variëren tussen de €13,95 en €18,95 per persoon, afhankelijk van de gekozen ingrediënten en de omvang van de plank.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, zodat er ook een plank is die bij u past. Met onze tapasplanken maak je gegarandeerd het verschil op jouw feest of evenement.

Voeg een heerlijk extraatje toe aan jouw tapasplanken! Geniet van het verrukkelijke tapas breekbrood met zongedroogde tomaat of het malse olijfbrood, rechtstreeks van Bakkerij Boussen Culinair uit Sint Jansteen. Deze smakelijke toevoeging maakt jouw tapaservaring compleet.