Welkom bij Eline's Catering!

Het begin

In 2014 begonnen Eline en haar man hobbymatig met het roken van verschillende vissoorten. Van gerookte paling tot heerlijke zalm, makreel en forel. Op markten en braderieën verkochten we onze producten. Terwijl Eline in de eerste jaren nog als kok werkte, begon het langzaam te kriebelen om prachtige gerechten en buffetten te creëren met onze zelf gerookte vis.

Uitbreiding

Wat begon als een eenvoudige passie, groeide al snel uit tot een volwaardig cateringbedrijf, waar Eline alleen werkt met de meest verse ingrediënten. Met haar jarenlange ervaring als kok begon ze met het serveren van heerlijke visgerechten en -buffetten. Maar al gauw breidde ze uit naar vlees, vegetarisch en nog veel meer.

op maat gemaakte

Catering

Bij ons cateringbedrijf is standaard nooit een optie! Alles is mogelijk, van verrassende schilderijtjes op het bord tot een hemels gangenmenu. Maar misschien gaat uw voorkeur uit naar een uitgebreid buffet met alleen maar ambachtelijk bereide producten, of wilt u liever genieten van onze smaakvolle borrelplanken.

En wat dacht u van een selectie van vers bereide broodjes, of een luxe en uitgebreide lunch met huisgemaakte soep, verse broodjes en een keuze uit onze zelf gemaakte salades en gerookte vis? En om het helemaal af maken een heerlijk dessert plankje met vers fruit, mini desserts en met passie
bereide patisserie.

Bij ons vindt u geen kleine lijst met gerechten en opties, maar alles is mogelijk, zowel vlees, vis als vegetarisch. Van traditionele gerechten tot culinaire hoogstandjes.

Omdat alles met alleen verse ingrediënten wordt bereid, kunnen wij ook perfect rekening houden met allergieën of intoleranties. Uw gezondheid en welzijn zijn onze prioriteit.

Of het nu gaat om bruiloften, bedrijfsfeesten, luxe BBQ’s, uitgebreide buffetten of intieme diners, wij zijn er om uw evenement onvergetelijk te maken.

We kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijke culinaire ervaring te creëren!

Eline & Team

 

Ontdek onze gerechten

Op onze bestelpagina kun je diverse gerechten bestellen.