Bij ons is alles mogelijk als het gaat om het verzorgen van maaltijden, hapjes en gerechten op locatie. Of u nu een feestje, evenement of speciale gelegenheid heeft, wij staan klaar om aan uw wensen en budget te voldoen.

Als u op zoek bent naar een informele en smakelijke optie, kunnen wij ons kibbelingkraam op uw feestje plaatsen. Onze heerlijke kibbeling wordt ter plekke vers gebakken en geserveerd, waardoor uw gasten kunnen genieten van een authentieke en smaakvolle ervaring.  Ook kunnen we met onze nostalgische haringkar langs komen. De kar is lekvrij en kan volledig gevuld worden met ijs, om zo vol te leggen met verse oesters en zeevruchten. Wij kunnen  de oesters bij u ter plaatse opensteken, dit geeft een leuke sfeer en hierdoor blijven ze super vers.  

Als u liever een uitgebreider aanbod wilt, kunnen wij buffetten verzorgen met een breed scala aan gerechten. Van vis- en vleesgerechten tot vegetarische opties, zowel warm als koud wij hebben voor elk wat wils. Onze buffetten worden met zorg samengesteld en gratis op locatie bezorgd, zodat uw gasten kunnen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd. Wilt u helemaal ontzorgd worden, vraag ons naar de mogelijkheden van bediening op uw locatie. 

Als u op zoek bent naar een meer exclusieve ervaring, kunnen wij chef Eline aan huis laten komen om een heerlijk gangenmenu te bereiden. Eline is een ervaren chef-kok die met passie en creativiteit gerechten van topkwaliteit bereidt. Zij zal uw gasten verwennen met een culinaire ervaring die zij niet snel zullen vergeten.  Alles is mogelijk en Eline komt graag vooraf bij u langs om uw wensen te bespreken en hiermee een mooi menu op maat op te stellen. menu’s zijn mogelijk van 3 tot 7 gangen,  eventueel met aangepast wijnarrangement. 

Naast al deze opties verzorgen wij ook mosselfeesten en barbecue’s op locatie. Wij nemen alle benodigde materiaal mee om uw feest te verzorgen vanaf 10 personen tot 150 personen voor mosselfeesten.  Barbecue tot maximaal 40 personen. 

Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen en budget te bespreken. Wij kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijke culinaire ervaring op locatie te creëren.