Bij Catering Eline staat de klant centraal en streven we ernaar om aan uw specifieke wensen en budget te voldoen. 
Wij begrijpen dat iedere gelegenheid uniek is en dat verschillende mensen verschillende smaken en dieetvereisten hebben. Daarom luisteren we graag naar uw voorkeuren en ideeën, zodat we een menu kunnen samenstellen dat perfect bij uw gezelschap past. 

OF u nu liefhebber bent van vis, vlees of vegetarisch, wij hebben denken graag met u mee zodat er altijd iets lekkers te kiezen valt. Daarnaast houden we altijd rekening met uw budget. Ik kom graag even bij u langs om ervoor er voor te zorgen dat er genoeg mogelijkheden zijn waarmee u een kunt stralen op uw feestje of uitje. 

Wij hebben uiteraard ook een paar standaard uitgewerkte opties voor een luxe lunch om u alvast een idee te geven wat mogelijk is. 

Een luxe lunch per persoon bestaat uit een vissoepje/seizoenssoepje, luxe broodjes en een vis/vlees/kaas bordje en diverse huigemaakte salades.  luxe lunch: €19,95 per persoon

Extra opties zijn: verse croissants, koffiekoeken, boerenyoghurt met huigemaakte granola en fruit, vers geperste jus ‘d orange of appelsap. (tegen meerprijs)

Deze lunch kan aangepast worden naar wens, neem contact met ons op!

Ook is tegen meerprijs een dessertenbuffet mogelijk om toe te voegen aan de lunch, en uiteraard is deze gewoon los te bestellen
Denk hierbij aan vers gebakken taartjes, mini dessert potjes, mini chocomouse, verse macarons etc. 
Dessertbuffet: € 9,95 per persoon 

Ook hebben wij de volgende desserts vast in ons assortiment:
Huisgemaakte chocolademouse met rood €4,50 per persoon
Huisgemaakte panna cotta met mango en munt €4,50 per persoon
Huisgemaakte panna cotta met rood fruit €4,50 per persoon

Daarnaast kunnen wij andere taarten en desserts voorzien op aanvraag! Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden.