Het aller belangrijkste vinden wij kwaliteit. Die proberen wij zo hoog mogelijk te houden door het gebruik van pure verse ingrediënten. Geen pakjes en zakjes maar alles vers bereid. Hierdoor  weten wij precies wat er in onze gerechten verwerkt zit en kunnen wij u altijd adviseren met betrekking tot allergieën of intolerantie. 

Wij maken zo veel mogelijk gebruik van de verse groenten en kruiden uit onze eigen moestuin. Mocht dit door het seizoen niet mogelijk zijn, dan worden deze door ons ingekocht bij locale bedrijven.  Ook onze vis komt altijd rechtstreeks van de visveiling. Omdat wij altijd op bestelling werken, kunnen wij alle producten altijd dagvers voor u bereiden. 

Wilt u voor een grote groep een verse warme maaltijd voorzien. Neem contact met ons op en we bespreken met u de mogelijkheden die binnen uw wensen en budget vallen. Bij ons worden alle maaltijden geleverd met gratis gebruik van onze au-bain-marie’s. 

Wist u dat al onze verse maaltijden en ambachtelijk gerookte vis 7 dagen per week vers te koop zijn in onze maaltijdautomaten? deze vindt u gewoon bij ons op de oprit. Havendijk 16 in Terhole. De automaten zijn 24/7 bereikbaar. U heeft zo altijd en wanneer het u uitkomt een verse maaltijd in huis.  Betaling aan de automaat kan alleen met Pinnen, Apple pay en smartwatch, contant is niet mogelijk!