Al heel wat jaren zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van heerlijke verse vis- en vleesbuffetten.

Onze visbuffetten zijn samengesteld met de meest verse en smaakvolle vissoorten. Alle gerookte vis op de buffetten wordt bij ons ambachtelijk zelf gerookt. Van zalm tot tomaat crévette en gerookte makreel, wij bieden een breed scala aan heerlijke vissoorten aan die uw smaakpapillen zullen verwennen. Onze vis wordt zorgvuldig geselecteerd en bereid. Eline zorgt ervoor dat alle buffetten dagvers worden bereid, zodat u kunt genieten van de beste kwaliteit en smaak. 

Naast onze visbuffetten bieden wij ook vleesbuffetten aan die voldoen aan de beste kwaliteit. Onze vleesgerechten worden bereid met mals en sappig vlees, dat met zorgt wordt gekruid, gegrild en gekookt. Van sappige kipfilet tot ambachtelijke paté, wij hebben voor elk wat wils.

Wij geloven in de kracht van eenvoud en kwaliteit. Onze schalen zijn dan ook gevuld met de meest smaakvolle vis- en vleessoorten. Bij ons vindt u geen overbodige versieringen van sla of fruit. Wij willen dat de vis en het vlees de schaal vult. zodat u meer dan waar voor uw geld krijgt.

Een luxe visbuffet bevat: gerookte zalm,  gestoomde zalm, gevuld eitje, tomaat crévette, gevulde perzik, Hollandse nieuwe, gerookte paling, gerookte makreel, gerookte forel, scampi’s, huisgemaakte krabsalade en gamba’s.

Een luxe vleesbuffet bevat: Verse gemarineerde kippenboutjes, meloen met serranoham, Salami Milano, ham met asperge, huisbereide gehaktballetjes, beenham, carpaccio, boerenpaté met vijgenchutney, gevuld eitje, gevulde perzik met kipkerrie en Zeeuws gegrild spek.

Een vis of vleesbuffet kost per persoon €25,00

Heeft u liever een gemend buffet, deze bevat voor ieder zowel vis als vlees. Dit is mogelijk voor 39,00 per persoon.

Onze Fruit de mer schotel bevat: halve gekookte kreeft, gekookte krabbenpoten, gekookte mosseltjes, ongepelde garnalen, oesters, langoustines, gekookte kreukels, gekookte gamba’s.

een fruit de mer schotel is te bestellen vanaf 4 personen en kost €49,95 per persoon
( bij oneven aantal wordt een halve kreeft extra aangerekend)

Supplement:
Stokbrood, sla en saus voor €3,50 per persoon
aardappelsalade of pastasalade €2,00 per persoon

Ons concept is dat wij altijd werken naar wens van de klant. Het is daarom altijd mogelijk om een aanpassing te doen aan het standaard vis of vleesbuffet. U kunt altijd contact met ons opnemen en vraag naar de mogelijkheden! (let op tijdens de feestdagen is het niet altijd mogelijk grote aanpassingen te doen, neem dan altijd contact op )